Monday, March 20, 2023

Bashkia Shkoder nuk menaxhon dot mbetjet/ Rrugët e periferive “pushtohen” nga mbetjet inerte dhe...

Menaxhimi i mbetjeve urbane dhe inerte vijon të mbetet një problem pa zgjidhje. U mjaftuan me ndërtimin...

Ka nisur plakja, gjysma e banorëve në Shqipëri mbi 36 vjeç…

Në emisionin “Money” u trajtua këtë të shtunë tematika e largimit të shqiptarëve. Shoqëria...

Mesazhi i Myftiut të Shkodrës në prag të Ramazanit/ Sytari: Atmosfera ka nisur të...

Nga foltorja e xhamisë së Parrucës myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka dhënë mesazhet e tij...

Imelda Kraja drejtore e Sherbimeve Sociale në bashkinë Shkodër…

Imelda Kraja nis zyrtarisht detyren prane Bashkise Shkoder ne pozicionin e drejtores prane Drejtorise se Sherbimeve Sociale,...

Shkodër, mungon siguria në qarkullimin me biçikleta/ Të pedalosh me biçikletë në Shkodër është...

Shkodra njihet si qyteti i biçikletave , shumë qytetarë e zgjedhin biçikletën si një mënyrë alternative ndaj...

Shkodër, hapësirat mes pallateve me gropa dhe ujë/ Banorët: Nuk ka ndërhyrë askush për...

Mungesa e infrastrukteres ne sheshet mes pallateve ne disa lagje te qytetit te shkodres vijojn te jete...

Banorët e Postribës “përplasen” me administratorin/ Kërkojnë heqjen e gurores që po ndot ujin...

Disa banorë të Postribës kanë ngritur sërish problematikën e ujit të pijshëm që vjen i ndotur në...

Myftiu Sytari: Të mos prishim rendin e përparësive…

Nga: Imam Muhamed B. Sytari Duhet, pa asnjë zerre tolerance, të kthejmë kokën e...

Bashkia Shkodër ka nisur punën për rikonstruksionin e lulishtes së teatrit “Migjeni”…

Bashkia Shkodër ka nisur punën për rikonstruksionin e lulishtes së teatrit “Migjeni”. Ky investim...

Shkodër, “Rruga Komani”/ Banorët kërkojnë ndërhyrje nga pushteti vendor…

Kjo eshte rruga “Komani” e cila prej vitesh vuan mungesen e rikonstruksionit te saj. Cdo dite atomjetet...