Monday, March 20, 2023

E FUNDIT/ Nga 1 prilli ndryshon paga minimale, ministrja Ibrahimaj: Do të rritet me...

Duke filluar nga data 1 prill do të rritet paga minimale do të rrite me 6000 mijë...

Mungesa e fuqisë punëtore nxit rritjen e pagave në nivelet e ulëta, 40 mijë...

Pothuajse të gjitha njësite e shërbimeve kanë reklamuar në fasadat e tyre kërkesa për punonjës me kualifikim...

Bordi i Transparencës merr vendimin, ulet çmimi i naftës në vend…

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet e karburanteve në vend teksa ka njoftuar se nafta do...

Euro në pikiatë, bie poshtë nivelit të 113 lekëve…

Monedha europiane referuar tregut të brendshëm valutor vazhdon rënien, ku për herë të parë euro këmbehet gjatë...

Gjermania, e “uritur” për punëtorë/ Kërkohen mijëra njerëz nga Ballkani Perëndimor, edhe pa njohur...

Strategjia e re qeverisë, parashikon shfrytëzimin e potencialit të fuqisë punëtore brenda vendit, duke rritur ofertat e...

Bordi i transparences ndryshon çmimin e karburanteve…

Kanë ndryshuar sërish çmimet e karburanteve në vend, duke pësuar një rritje. Me vendim...

Bordi shtrenjtoi naftën/ Rritja abuzive! Me të njëjtin nivel në bursë, në shkurt nafta...

Bordi i Transparencës nuk priti gjatë për rritjen e çmimit të naftës. Menjëherë me lëvizjen në bursa...

‘Nafta duhet të ishte nën 200 lekë për litër’, Konfindustria kritikon vendimmarrjen e Bordit...

Konfindustria ka kritikuar vendimet e ndërmarra nga Bordi i Transparencës për çmimin e karburanteve, duke theksuar se...

Bordi ndryshon sërish çmimet e karburanteve…

Bordi i Transprencës ka ndryshuar sot çmimin e karburanteve në vend. Nafta nga 197...

Bordi i Transparencës ndryshon serish çmimin e karburantit…

Ulet cmimi i naftës dhe benzinës në vend. Duke nisur nga ora 18:00 e...