Këmbimi valutor, me sa shiten e blihen dollari dhe euro…

Ashtu si euro edhe Dollari amerikan ka pësuar rënie ndaj lekut, në kursin e këmbimit.

Paundi britanik arrin nivelin më të ulët në 37 vjet…

Paundi britanik ra në nivelin më të ulët në 37 vjet të premten, pasi të dhënat e...

Banka e Shqipërisë: Çmimet e banesave, rritje rekord me 39% në gjysmën e parë...

Çmimet e banesave në vend shënuan një rritje rekord në gjysmën e parë të këtij viti. Sipas...

“Avullon” rezerva energjetike e kaskadës së Drinit, zbret në 541 GWh…

Rezerva energjjetike e kaskadës së Drinit ka rënë më shpejtësi në rreth 100 MWh në vetëm në një javë.

Euro në rënie të lirë, zbret poshtë nivelit të 115 lekëve…

Euro thelloi më tej rënien në kursin e këmbimit ditën e mërkurë. Monedha zbriti për herë të...

Bordi transparencës ndryshon çmimet e karburanteve, rritet nafta…

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimin e karburanteve në vend. Në mbledhjen e datës 25 Janar,...

Bordi ul me 2 lekë naftën, ndryshon edhe çmimi i benzinës…

Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 1 Shtator 2022, janë si rezultat i uljes së çmimeve...

Bien çmimet e ushqimeve në botë, po në Shqipëri a do të reflektohet?!…

Çmimet globale të ushqimeve ranë për të pestin muaj pasi kërkesa për disa produkte u dobësua dhe u shënua një rritje sezonale...

Nga shtatori çmimet e bulmetit shtrenjtohen deri 33%; Përpunuesit: Rrezikohet furnizimi i tregut nga...

Nga fillimi i muajit shtator çmimet e produkteve të bulmetit janë rritur në nivele të frikshme. Shtrenjtimin më të...

Ndryshon përsëri mosha e daljes në pension, rritet edhe periudha për sigurimet…

Eshtë viti i tetë që ndryshon përsëri mosha e nevojshme për të fituar pensionin e pleqërisë. Kjo...