Bllokohet një furgon me pasagjerë në rrugën e Dukagjinit, shkaka rreshkitja e një masivi gurësh…

0
662

Njoftim i dërguar në Facebook nga banorë të zonës:

Lajm urgjent

Ne rrugen e Dukagjinit siper gurit mashs ka rreshqitje dhe disa gur te mdhej kan blloku rrugen .
Disa udhetare , banore te Dukagjinit jan te bllokum prej shum oresh pasi rruga asht e pa kalushme .
I bajm thirrje administratorit te njesise administrative Shosh dhe kryetares se bashkise Shkoder te bajn te mujtun hapjen sa ma te shpejte te keti aksi sepse jane nje grup personash te izoluar ne mes te maleve.

PËRGJIGJU