Monday, September 27, 2021
Autorët Postime nga Admin

Admin

6325 POSTIME 0 KOMENTET

Latest article

Fëmijët shqiptarë të varfër, mbi 97% e familjeve nuk u plotësojnë standardet për ushqim...

Vitet e fundit, INSTAT ka nisur të publikojë treguesit e varfërisë dhe privimit material të fëmijët nën 16 vjeç.

Fëmijët shqiptarë të varfër, mbi 97% e familjeve nuk u plotësojnë standardet për ushqim...

Vitet e fundit, INSTAT ka nisur të publikojë treguesit e varfërisë dhe privimit material të fëmijët nën 16 vjeç.

Tre komisionet hetimore dhe çmimi i bukës, Basha: Gati ofensiva në parlament…

Opozita nis betejën parlamentare. Lulzim Basha u shpreh në përfundim të mbledhjes së Kryesisë së grupit parlamentar se opozita do të nisë...